Staropramen Jedenáctka se představuje v nové kampani, s novou etiketou a navíc slaví návrat plechovky

Praha, 11.5.2017 – Pro pivovar Staropramen bude měsíc květen ve znamení piva Staropramen Jedenáctka. Kromě kampaně, která chce příznivce piva motivovat zejména ke konzumaci čepované Jedenáctky a objeví se v televizi, na Internetu a venkovních plochách, připravil pivovar novinky také v oblasti baleného piva. Po několikaleté pauze vrací Jedenáctku do plechovky. Zkrátka nepřijdou ani konzumenti preferující pivo v lahvi. Ti se mohou těšit na novou etiketu.

lahev_1.jpgplech_1.jpg„Podle průzkumů kupuje pivo v plechovce stále více Čechů. S nadcházejícím létem a s ním spojeným cestováním, kempováním, pikniky, zájem o tento typ balení ještě narůstá. Věříme, že naše Jedenáctka v plechu se stane příjemným letním společníkem, a že nový design obalu bude pivaře bavit,“ říká Petra Chovancová, Senior Brand manažerka značky Staropramen.
V maloobchodě se také objeví lahve s novou etiketou, která bude ze stejné edice jako současná etiketa piva Staropramen Granát.

Ikonická Jedenáctka vyniká především svou jedinečnou hořkostí s nádechem karamelu, která vzniká propojením tří sladů a sedmi druhů chmele, jež jí propůjčují zlatavou barvu a bohatou pěnu. To všechno se konzumenti dozvědí v nové kampani, která bude k vidění v televizi, na Internetu i na venkovních plochách.

Televizní spot je k vidění zde: https://www.youtube.com/watch?v=YuOc-Sv4Yx4

Za televizním spotem stojí společnosti Filmservice, Young and Rubicam a režisér Martin Douba. Nákup médií zajistila společnost UM media, digitální kampaň je v režii Etnetery a nová podoba  etikety a plechovky pochází z dílny agentury Cocoon.

Pro více informací kontaktujte:

Denisa Mylbachrová | PR manažerka značek
Pivovary Staropramen s.r.o., Nádražní 84, 150 00 Praha 5